2016-08-18 163 views
同好友吃飯慶祝生日,果真三個女人一個虛! 除了談天説地,食物和環境都好重要架!星期五晚好多餐廳都有限食時間,呢間就無,可以盡情地傾計。餐廳在山林道盡頭的角落,地方不大,枱和抬之間好密,有少少迫挾感。live band 其實也不算是band, 只有一個人(我見到好似係)在自彈自唱英文歌。由於地方細,所以都幾嘈,講野要大聲D,如想同朋友傾心事的可能不太適合。吧枱有頗多酒類選擇,但我們不喝酒,齋食。先來一個蟹肉大蝦沙律, 又幾好味喎😋😋賣相都唔錯,可惜唔記得影相。帶子南瓜意大利飯-好濃郁和好rich 的南瓜,帶子漲卜卜,但係D飯硬左D炸煙肉芝士薯蓉丸熱辣辣,好味!黑毛豬柳造型有心思,豬肉好味,side dish 都正,但份量少德國香腸拼盆有5條,跟泰式鷄醬和黑椒醬。我對於香腸興趣一般,其中一條好辣,朋友唔食得辣,所以我食晒🙄呀,侍應姐姐態度很好,仲成日笑添👍總括來說,食物不錯,如地方可坐得舒適D會更好。

吧枱有頗多酒類選擇,但我們不喝酒,齋食。

先來一個蟹肉大蝦沙律, 又幾好味喎😋😋
賣相都唔錯,可惜唔記得影相。

帶子南瓜意大利飯-
好濃郁和好rich 的南瓜,帶子漲卜卜,但係D飯硬左D
炸煙肉芝士薯蓉丸
熱辣辣,好味!
黑毛豬柳
造型有心思,豬肉好味,side dish 都正,但份量少
德國香腸拼盆

呀,侍應姐姐態度很好,仲成日笑添👍

總括來說,食物不錯,如地方可坐得舒適D會更好。