2020-04-17 44 views
掃開長沙灣就行咗過去荔枝角嗰邊搵好嘢食😂本來想去D2㗎,但好多人🤣於是,搵咗間都幾近嘅日本野🤩地點嚟講,佢都真係幾方便~喺荔枝角地鐵站一上到去,經過個商場之後喺東海堂隔離,就係喇!!仲要,落雨吾洗怕濕🤣都好易搵!!多拉a夢迷更加要去,個設計幾令㗎!!!佢門口有大大隻同你打招呼!有扭蛋機比你玩添🤣真係好似去咗日本禁!!好得意!!!!我地玩左一陣😂😂入面好空曠!我地早去,所以都無咩人,好舒服!!距離都有番禁上下,傾計都好適合!!佢餐牌好多可以set,又吾算好貴!!結果我地都係跟openrice啲熱門叫😂😂叫咗個豬軟骨拉麵😍78蚊大大碗!好多拉麵😂個湯又好濃味,味噌味!送拉麵好啱心水🤪個豬軟骨好林滑,吾會咬爛牙😂而且好入味!不過隻糖心蛋就吾算好入味,但就係流心嘅!!!!我地忍吾住都叫咗個刺身!做緊優惠,48蚊3塊!好肥都好厚嘅都😛好抵食!!不過佢忘記比wasapi我地,之後問都好快就有!!!佢地行動得好快😎讚!
都好易搵!!多拉a夢迷更加要去,個設計幾令㗎!!!

佢餐牌好多可以set,又吾算好貴!!