2018-09-28 46 views
今日同男朋友去開旺角,順邊去朗豪坊睇睇。果到好似多咗幾間新野食,而當我地經過10樓就被呢間韓國餐廳吸引咗。冇錯呢間就係Lab 10啦睇睇佢外面嘅餐牌 好多野都好想食仲有呢個優惠就係只要like 同share 佢地Facebook page 同U food 條片就 叫第2碟燒肉有半價店內環境,覺得幾新潮嘅感覺!而且會播住輕快嘅韓文歌!正先叫咗杯 Coco 就係 椰青水+西瓜+青檸+蜜糖幾夾幾好飲開頭勁驚d椰青水會蓋過哂西瓜汁嘅味。因為我本身好鐘意飲西瓜汁。但呢個就唔會 而且覺得幾特別!之後就係肉肉肉肉啦 好開心!叫咗呢個特級和牛拼盤 由左至右蚊起 左係牛肋骨,之後係肉眼,西冷而下面果個係牛肩燒啦燒啦特別薄切和牛肉眼呢個係有專人幫我地燒嘅 為咗唔痴底 要燒d牛脂肪(油)仲要一黎就燒 店員話一溶雪出水就好難燒!另外有個 醬係泡菜加生蛋黃撈好點黎食 唔錯架除咗肉我地仲叫咗呢個鵝肝鐵鍋飯!好有油香d鵝肝!撈住飯食就會冇咗膩!韓牛三重芝士薄餅。覺得都幾好味!不過個人如果個皮薄d會仲好食!因為個人比較鐘意食脆口野!1021 埋單 總括,不錯不錯 值得一試
睇睇佢外面嘅餐牌 好多野都好想食
店內環境,覺得幾新潮嘅感覺!而且會播住輕快嘅韓文歌!正
燒啦燒啦
特別薄切和牛肉眼
呢個係有專人幫我地燒嘅 為咗唔痴底 要燒d牛脂肪(油)
1021 埋單 總括,不錯不錯 值得一試