2017-06-27 2851 views
星期五又係去覓食嘅日子,今次出到黎觀塘突然想打邊爐,去到Apm間日式打邊爐又好多人等位,所以轉戰呢度。我地叫左179嘅set, 我地有三個人所以可以揀3個湯底,揀左豬骨,清湯同壽喜燒。同其他日式打邊爐一樣有配料任食,但眼見有好多烏英仔係食物上飛黎飛去,特別係近門口嘅魚柳同洋蔥....有點嘔心三個湯底都好淡味,同用滾水打邊爐冇分別...味道只可靠豉油調味..肉類都算ok,牛肉唔會太差,肥瘦剛好,豬肉亦都唔會好鞋。飲品都係有一般嘅罐裝飲品,仲有啫喱同雪糕,topping 係cereal 同朱古力針、但雪糕較水。服務算可以,但如果乾淨d就更好。

肉類都算ok,牛肉唔會太差,肥瘦剛好,豬肉亦都唔會好鞋。
服務算可以,但如果乾淨d就更好。