依家係室内都可以影到露營車真係camping everywhere😆可以嘆冷氣扮室外食tea好正而且HKD258兩位好抵食😳 (平時啲下午茶一個人都唔止呢個價xd!)呢度地方都幾大 有露營枱櫈 而且餐廳會keep住播泰文歌mv好有feel✈️ 個人認為露營車前面兩張枱係打卡最靚📷 (記住訂位嘅時候可以預留位置😚)另外仲可以入去露營車入邊影相~ 仲有個「秘密旅行」打卡位 佢哋Outdoor 位置仲可以帶寵物添!🐶🐱💕✻Tea Set for 2 HKD258芝士肉醬田螺焗酥盒煙三文魚脆餅三文魚籽牛油果蟹肉杯巴馬火腿忌廉芝士酸種包牛角包窩夫 )建議可以點埋士多啤梨乳酪一齊食😛😛)士多啤梨乳酪🍓日式焦糖雞布甸🍮我同男朋友兩個人食都ok夠飽(冇食lunch去食🤣)本身諗住打卡餐廳冇特別期待味道 估唔到味道唔錯!尤其係牛角窩夫同布甸好好味🍮🤤 芝士肉醬田螺焗酥盒都唔錯 酥皮好香脆!性價比真係好高!睇得又好食😋✻ 好雙乳的苺苺 HKD48士多啤梨藍莓乳酪 酸酸甜甜好開胃好好飲!好香果味 而且甜度適中🍓🫐 賣相又靚❣️✻口水多過浪花 HKD58青檸x薄荷x荔枝 好清新嘅配搭非常refresh💚 好有夏

依家係室内都可以影到露營車
真係camping everywhere😆
可以嘆冷氣扮室外食tea好正
而且HKD258兩位好抵食😳
(平時啲下午茶一個人都唔止呢個價xd!)

✻Tea Set for 2 HKD258
芝士肉醬田螺焗酥盒
煙三文魚脆餅
三文魚籽牛油果蟹肉杯
巴馬火腿忌廉芝士酸種包
牛角包窩夫 )建議可以點埋士多啤梨乳酪一齊食😛😛)
士多啤梨乳酪🍓
日式焦糖雞布甸🍮

✻ 好雙乳的苺苺 HKD48
士多啤梨藍莓乳酪 酸酸甜甜好開胃好好飲!
好香果味 而且甜度適中🍓🫐 賣相又靚❣️
好雙乳的苺苺

✻口水多過浪花 HKD58
青檸x薄荷x荔枝
好清新嘅配搭非常refresh💚
好有夏日嘅感覺 好飲!
口水多過浪花

好雙乳的苺苺