2018-08-12 894 views
三五知己聚腳可考慮之選,觀塘交通方便,商業樓上餐廳,好靜方便傾計慢慢嘆。點咗幾樣都好味道,值得推介大家試試啊雖是無肉意粉,菇嘅香味,意粉嘅煙韌度恰到羅宋湯不過不失 ,如果擺盤認真一啲, 先可以達到色香味俱全芝士味濃,扁意粉同 煙肉 好啱我口味餐牌主要係輕食/清新沙律/意粉。 飽肚飯味道唔突出,但可以試吓喜歡fish & chips 嘅,一定要order, 當正餐食好味飽肚,一個女孩子食唔晒我最鍾意食嘅鬆餅~好滿足。都係個句,擺盤應該認真啲。咁樣我至會俾高啲分。最失望~ 唔應該自稱coffee見house coffee由餐廳自選,起碼ok掛,可能我當咗house wine 咁諗錯咗啦。綜合嚟講,好味令人滿意嘅多啲,大家可以試下。環境都攞到分,周六lunch唔full,性價比食&傾計都舒服

素食意粉

雖是無肉意粉,菇嘅香味,意粉嘅煙韌度恰到
羅宋湯

羅宋湯不過不失 ,如果擺盤認真一啲, 先可以達
到色香味俱全
卡邦尼意粉

芝士味濃,扁意粉同 煙肉 好啱我口味

fish & chips

英式鬆餅

我最鍾意食嘅鬆餅~好滿足。
都係個句,擺盤應該認真啲。咁樣我至會俾高啲分。
house coffee

最失望~ 唔應該自稱coffee

2018-08-11
$100 (Tea)
素食意粉
fish & chips