2017-01-17 13712 views
近排好旺場嘅御前大江戶,有日式放題同燒海鮮!!加一之後三百零蚊,幾乎次次打電話去都打唔入,好難得咁book到位,未食已經好期待😂晚市只係得兩round, 我地就係食九點個場,去到果然係好多人,要慢慢排隊入~個場好大,而且裝修都好日式,真係似去左日本食野咁😍可以見到枱面上一部部平板電腦,係用黎嗌野食嘅~唔使驚等極都等唔到waiter埋黎!除左落單叫食物,出面仲有啲自助形式嘅小食。有自行配搭嘅沙律同糖水。後面就係生果 甜品同冷盤小食。仲會keep住補給,唔使搶亦唔驚試唔到~等左一陣刺身就黎啦🤗我地每樣都嗌左小小試下先,整體黎講都好鮮甜,而且夠冰凍,可以再嗌嘅!主角出場了☺️今晚就係為左呢個燒海鮮而黎,圖中除左蝦可以無限嗌之外,其他都係只限一set, 如果想再食就要加錢。睇落就非常吸引喇!店員仲會開咪提我地要將蟹膏同蛋搞均就放落去燒~又提醒我地唔好開到最大火,非常貼心👍🏻燒左一陣就食得啦~隻蝦燒完都仲好大隻,而且串起左剝殼方便好多,肉質實凈而且鮮甜😋好味呀,一定要嗌多幾隻黎食!另一款蜆,同埋螺都可以任嗌的,但我地試左就冇再嗌了,因為太重海水味 有d咸😂到燒蠔同扇貝啦~ 蠔我個人覺得麻麻,入面有

個場好大,而且裝修都好日式,真係似去左日本食野咁😍
到燒蠔同扇貝啦~ 蠔我個人覺得麻麻,入面有小小沙😣但扇貝就非常鮮味多汁,成個口都係海水嘅鮮味☺️☺️
混合左蛋嘅蟹膏超正😍
創作壽司都好有特色~嗌左好多款但最最最好味嘅就係焦糖芝士三文魚壽司,三文魚腩入口即融,而且同芝士焦糖都好夾,忍唔住要再嗌啦☺️
另外幾款創作壽司,我鐘意粉紅色個舊,唔係普通紙黎架,原來係豆紙包住牛油果壽司,可以成舊食,質感都好得意。
最後就係甜品😍😍款款都試下,而且都幾好食!我最鐘意就係奶凍同抹茶mochi, 超煙韌。

整體黎講都好值得一試,唔單止食物,就連飲品同雪糕甜品都係超多款揀,真係黎一次都唔會試得完!下次再同其他朋友黎食~
2017-01-10
Celebration