2018-08-02 211 views
放題進駐左觀塘之後, 今次先係第一次去食 , 老老實實觀塘有陣時仲方便過旺角今次食依間環境好唔錯,  唔逼,   apm行過去OPC又近夜少少嚟食放題,  無咁逼之餘又平啲! 雖然只係200蚊, 但係好有質素禾刺身最好食係榮螺 & 吞拿魚!!  赤貝都好爽口登登登登~~~~芝麻雞翼!!!!同榴槤炸彈!!!!!!炸得好好, 乾身, 香脆,  榴連味唔假,  堅係要留肚食,    我就食刺身食太飽,   飲恨中!覺得佢其它炸野都會好唔錯!串燒 有豬軟骨!!  不過為人細食都係一件起兩件止,唔做大side鬼芝士焗帆立貝   芝士迷唔好錯過呀<3土匪雞翼  (個人比較推介芝麻雞翼!!!, 如果唔怕熱氣既話)攻心計來說唔應該叫sushi , 但係有時舊飯先可以提升成個味道, 唔識形容黑松露三文魚腩   (左)火炙左右魚邊 (右)雖然己經好飽, 但係都忍唔住食多一粒黑松露油三文魚腩sushi中意食黑松露既朋友一定超中意,  個松露油超香而且超級long- lasting!!  long lasting ge 黑松露味係可遇不可求架....(如果你有經驗見證過無數聞落好香食落隱左形既黑松露菜

刺身最好食係榮螺 & 吞拿魚!!  赤貝都好爽口

芝麻雞翼
堅係要留肚食,    我就食刺身食太飽,   飲恨中!
覺得佢其它炸野都會好唔錯!

芝士焗帆立貝
土匪雞翼

芝士焗帆立貝   芝士迷唔好錯過呀<3

黑松露三文魚腩
黑松露三文魚腩   (左)
火炙左右魚邊 (右)

黑松露三文魚腩

long lasting ge 黑松露味係可遇不可求架....(如果你有經驗見證過無數聞落好香食落隱左形既黑松露菜式就會明)

Dessert time!!!!  好多雪條揀呀   朋友懷舊風食紅豆
  心心眼

另外一提......依間放題飲品選擇好多,  熱飲有 柑桔水/ 綠茶
凍飲韓式中式都有   仲有我中學年代最愛.......
韓國雪條
2018-07-29