2018-08-26 278 views
平時食lunch都會經過依條巷仔,見到放佐個水牌menu好似幾吸引,所以今日襯happy Friday 就諗住去試下😆.一上到去已經見到好多客人,環境同想像有啲出入,第一個感覺係裝潢得好高級,多數都係長檯擺位,感覺好適合公司聚餐或者開party搞event.Lunch set 係包自助salad bar $78 + 1個main course + drink。點完餐後我地各自去夾沙律吧(有多種豆類既沙律、扮薯條既蘋果條😂、糙米沙律、包、沙拉、仲有湯)整個沙律吧比人感覺好健康同清新,用木質既碟襯托更係有另一番風味。.Beef $80配盤都好別緻,但略嫌較多肥肉同感覺普通,咬落都好易入口,薯蓉都好滑。.pork $70比起牛黎講真係有啲un,建議可以整薄少少或者會易入口啲,個汁唔會太鹹太濃幾好.餐飲係要自己調配甜度,所以⋯橙汁好似會係好啲既選擇哈哈。.最後可能太忙嗌佐兩次先埋到單,之後就發生佐個小插曲,返到公司先發現收錯錢,收佐另一枱客人既價錢😳嚇佐一跳,即刻打張單既電話返去,點知話唔係餐廳電話🤦🏼‍♀️,最後打通佐好彩店員都處變不驚,叫我ws張單比佢地跟進返,亦都好快承認佐錯誤,最後退錢既

自助沙律吧

Beef $80
Beef

pork $70
Pork

餐飲係要自己調配甜度,所以⋯橙汁好似會係好啲既選擇哈哈。

最後可能太忙嗌佐兩次先埋到單,之後就發生佐個小插曲,返到公司先發現收錯錢,收佐另一枱客人既價錢😳嚇佐一跳,即刻打張單既電話返去,點知話唔係餐廳電話🤦🏼‍♀️,最後打通佐好彩店員都處變不驚,叫我ws張單比佢地跟進返,亦都好快承認佐錯誤,最後退錢既時候都有為此事多次道歉,服務態度我覺得係抵讚既👍🏻
總結,服務幾好且聚餐既好地方,lunch黎講偏貴,得閒放肆一次都可以既我覺得,建議如果鐘意食沙律較多既人不妨可以試下,但扒類就感覺真係一般,最後⋯記得check單之後再比錢😂