香煎橙鯛魚柳配燈籠椒堅果醬魚肉口感係新鮮,外皮煎得香脆,裏面嘅水份冇流失,入口感覺鮮嫩。而且份量都幾夠,兩個人返嚟食就啱啱好。燈籠椒堅果醬有啲似日本嘅明太子醬,但味道就更加清新,冇咁鹹。香煎法國鵝肝雖然就咁香煎,冇經過焦糖處理,鵝肝係會比較乾身一啲,但係都唔會削減佢大件抵食嘅,大細有我半隻手掌大!外脆內軟香煎萬煮牛腹肉搬牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青醬南瓜蓉作為汁🎃拌着牛肉一齊食,出奇地味道幾夾。牛肉肉質幾靚,裏面係tender pink ~ 咬落去唔痴牙、雖然脂肪比例唔高,但係肉味重。廚師調味唔鹹,係清新嘅蛋白質料理!Tiramisu pancake 🥞 等咗30分鐘先有得食,下次再order嘅時候真係要計返時間同餐廳講。但係入口係感覺好值得!空氣咁足夠,真係好似疏乎厘一樣。tiramisu sauce 有足夠嘅咖啡味,唔係淨係得個甜字。有機雲呢拿茶雲呢拿味突出,再沖第二次感覺依然,幾清新士多啤梨牛油果奶昔紅色溝綠色依然係紅色,不過牛油果嘅味道依然深藏喺底蘊之中,不過係我女朋友講嘅。我自己就飲到少少啦。但係成杯嘢飲都唔係好甜,感覺清新,飲完都唔會涸,係會想飲完再飲下一啖。
香煎橙鯛魚柳配燈籠椒堅果醬

香煎法國鵝肝

香煎萬煮牛腹肉搬牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青醬

Tiramisu pancake 🥞

有機雲呢拿茶
雲呢拿味突出,再沖第二次感覺依然,幾清新

士多啤梨牛油果奶昔
2021-11-28
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Celebration
Anniversary