我坐係窗口位,出面既境係五錢鋪同建築材料車係度搬鐵通,果位着背心的黑實大叔就係我個食早餐個view…..我完全吾明點解九龍城可以收到中環soho價錢,但係你又吾好理,平日都半滿。好非常之普通嘅truffle 炒蛋,其實好多茶記都炒得到甘既texture,完全無蛋香,大陸貨,蕃茄明顯係內地貨,完全吾甜,仲有小小腥味,伴菜幾新鮮,片包淋既…係咪我out,人哋sourdough係淋既,果片吾係toast (呢個係問題,我真係吾知)。cappuccino 不過不失。最大賣點係環境,樓底幾高,間鋪比較大,吾會坐得好迫,空間感非常之充足。我推介坐門口梳化位,雖然坐底左食嘢吾就手,但係自成一角,窗口位係2nd choice 。仲有個好乾淨既洗手間,連去洗手間果幾步室外地方都有裝飾,所以咪中環價。計埋個環境個價位合理既。