2023-07-17 118 views
今晚剛好約了姐姐收工去食嘢😁😁打算搵d近近地㗎地方食😜😜之前行過德福見到有呢間餐廳🍽🍽睇到佢地餐牌d嘢食都好吸引,今次可以試下👯🏻‍♂️👯🏻‍♂️去到餐廳見到有好多人會點佢地burger🍔🍔可能因為有set關係,我地點咗“香脆芝士牛油果菠菜苗沙律🥦🥦”個沙律汁少少甜甜又清新用易入口,主菜就order“咖啡帶骨豬鞍扒”🐖🐖切開見到粉粉顏色,肉質好好,熟度剛好又好juice,姐姐就order杯“Pink Panther🍹🍹有d似🍓🍓milkshake,食完之前我地加咗個dessert “經典香蕉梳乎厘班㦸”🥞🥞質地軟軟有好多朱古力汁好好食😁😁非常好味㗎一餐,不過見到佢地有其他食物都好想試,約埋姐姐下次再去食過😋😋
2023-07-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 經典香蕉梳乎厘班㦸
  • 香脆芝士牛油果菠菜苗沙律