2020-02-24
今日趁放假同男朋友去左尖沙咀既K11 musea行街,經過見到依間以村上隆為主題既咖啡店,牆上掛上左不少畫作,充滿藝術氣息酥脆雞錘配水牛芝士醬($58)雞錘炸至金黃色,炸雞粉吾會過厚,肉質口感嫩滑,而且鋪上左厚厚既水牛芝士同少量既辣粉,所以食落去味道帶辣更加惹味波隆那肉醬通心粉($158)配料有大量既牛肉同豬肉醬,而且上面鋪上滿滿既帕馬森芝士,濃郁既芝士融入肉醬同蕃茄醬到食味道豐富開胃latte($41)拉花好靚啊❤️其實我平時吾飲咖啡不過見去cafe好想試下,latte味道無咁苦澀比較易入口海鹽朱古力香蕉冰雪世界($68)朱古力味道香醇濃郁,棉花糖係熱烘烘既朱古力中融化,食到最尾仲有d海鹽脆脆好滿足☺️Tiramisu($68)佢係用mascarpone cheese同蘸過咖啡酒既手指餅去整成既傳統tiramisu,食落去口感幼滑,雖然外層濕潤但餅乾口感仍然係好鬆脆
波隆那肉醬通心粉($158)