昨晚與朋友們食生日飯,之前一晚先預約,總算容易book位。食物質數良好,海鮮新鮮,整潔。$198/位 7,5,3,7樣海鮮:有掩仔蟹半隻,新鮮蝦兩隻,鮑魚一隻,多寶魚一條(共享, 不知道5個人同兩個人是否都一條魚?), 扇貝一隻,貝殼類一碟; 5樣自選我哋選左,豬豚肉,淮山,黑木耳,豆腐制品,花膠(唔錯)3樣 設定栗米,芋頭粒,南瓜粒改善地方: 可加菜作打邊爐。之前所謂的沙律太少。粥水底,最後先比軟飯煮粥。食物質數新鮮,唯獨是沒飲品,水都沒有,其實可選擇加多$30 任飲,相信飲品不太貴。另外,環境真係一般,地方太迫,空氣不流通。啲位置set得太迫。服務有待改善,門口叫位的小姐,竟然大聲朗讀客人電話,佢唔知私穩條例,要再培訓。其他的都不太懂得招待客人,但有善的。
昨晚與朋友們食生日飯,之前一晚先預約,總算容易book位。
食物質數良好,海鮮新鮮,整潔。
$198/位 7,5,3,
7樣海鮮:
5樣自選
我哋選左,豬豚肉,淮山,黑木耳,豆腐制品,花膠(唔錯)
3樣 設定
栗米,芋頭粒,南瓜粒
改善地方: 可加菜作打邊爐。之前所謂的沙律太少。

粥水底,最後先比軟飯煮粥。

其他的都不太懂得招待客人,但有善的。
2017-02-02
Celebration