2014-11-07 1019 views
因為團購 $238 買了2人餐 後加一$20門面是日本風, 見到有D日本帆船模型前菜我地就各一, 一個係鴨胸沙律, 一個係PARMA HAM沙律我覺得呢個好味, 因為我好討厭D鴨胸肥同埋有筋, 佢D鴨胸比較嫩D 而且沒筋PARMA HAM一定係同蜜瓜一起食之後係湯, 當日係蟹湯同芋頭湯我覺得蟹湯好似中湯, 夠味, 有蟹味, 但有D稀, 如果有D肉/渣 就好芋頭湯好奇怪, 因為有塊薄荷, 可能係我飲唔慣主菜就係鹹豬手,  廚師炸/焗得只鹹豬手都幾均勻, 起碼一D燶都無其實我第一次食鹹豬手, 所以我覺得鹹, 之後發現原來D酸菜係同鹹豬手一齊食, 因為D酸菜又甜又酸, 可以中和下鹹豬手D鹹, 咁就好味啦   不過我覺得鹹豬手比較大, 酸菜要多D, 如果唔係真係唔夠P.S好彩廚師有行出黎幫我地拆左D肉, 因為咁大舊, 我地唔係太識切呢個好正, 直徑應該有15CM 好味, 不過我會想再挺身D男朋友話唔知點解要茶壺員工都幾NICE 環境幾好, 可能新開, 唔算多人, 唔會太嘈
因為團購 $238 買了2人餐 後加一$20
門面是日本風, 見到有D日本帆船模型
鴨胸沙律

PARMA HAM一定係同蜜瓜一起食
蟹湯
之後係湯, 當日係蟹湯同芋頭湯
芋頭湯好奇怪, 因為有塊薄荷, 可能係我飲唔慣
鹹豬手餐

其實我第一次食鹹豬手, 所以我覺得鹹,
  不過我覺得鹹豬手比較大, 酸菜要多D, 如果唔係真係唔夠

焦糖燉蛋
呢個好正,