之前同Wina食過佢地嘅佐敦分店,兩個女仔食C餐飽到任點嘅野食都冇咩點叫到😂😂😂今次同🐗黎試B餐🤤都食到勁飽🤤🤤—————————𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘 🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :▐ Course B $398pp▐▐ 舟。盛合▐Course B都有跟一隻雜錦燒肉船,老實講我食完呢隻都好飽,有牛、豬、雞肉、海鮮、野菜,包羅萬有非常滿足🤤🤤🤤🌟Highlights:B餐都有10款選擇,我自己覺得最好食都係熟成壺漬牛外橫膈膜,醬汁醃過食果陣都唔駛再點醬汁,好好味😋牛肋肉同牛里脊肉我地都鍾意食薄身,相比下容易啲控制火候。兩色蔥花牛舌 (鹽味) 亦都好驚喜,蔥花同洋蔥碎嘅香味都入埋牛舌😋😋為左食多d牛肉,豬肉同雞肉我地都冇乜續盤🙈🙈🙈雞腿肉同豚里脊肉都唔錯😋😋海老好鮮甜爽彈,我地都叫左幾次。炸蠔沒有腥味,但要小心爆汁🙈佢地嘅泡菜好特別帶微甜,開胃解膩🤤🤤📝B餐共64款可選,包括:🥩特選牛肉10款 (牛肋肉 •牛肋間肉 •薄炙牛肋肉 •里脊肉 •薄炙牛里脊肉 •牛外橫膈膜熟成壺漬牛外橫膈膜•牛肋肉角 •兩色蔥花牛舌 (鹽味)•薄切上等牛舌芯)🐖豚肉4款(豚肋肉 •豚里脊肉 • 厚切火腿肉 •薩
—————————
𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘
🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :
▐ Course B $398pp▐
▐ 舟。盛合▐

🌟Highlights:

📝B餐共64款可選,包括:

🐖豚肉4款(豚肋肉 •豚里脊肉 • 厚切火腿肉 •薩摩豚香腸)

🐓雞肉2款(雞腿肉 •雞胸肉)

🦐海鮮3款(蝦 •帶子 •墨魚)
🥗野菜11款

🥘熟食、甜品及其他34款

🌐𝗔𝘁𝗺𝗼𝘀𝗽𝗵𝗲𝗿𝗲 : 座位闊落,唔駛擔心食物唔夠位擺,環境乾淨,氣氛令人放鬆。

🤵‍♂️ 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 上菜速度快,店員有禮

💰 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 : 食物選擇多而高質,好適合三五知己過黎食飯,放題形式幾咁大食都唔怕🙈🙈🙈鍾意飲啤酒嘅話可以加$68任點麒麟啤酒,非常抵🙈🙈
$475 (Dinner)