2015-08-30 1382 views
之前上網見到人地介紹依間熱溶芝士熱狗,見好吸引,就同男朋友去左食啦,其實之前黎過一次,不過個次太多人排隊,所以放棄左,今次見無咩人就去左食啦,間店得5個位,如果要係間店食,就要等下啦,店員好貼心,服務態度好好,見好多人等緊位,都有同我地講附近有公園,可以到個邊食,終於到熱狗啦,可以自選配料,可以選他們推薦的套餐,叫左個推薦的餐牛仔腸+肉醬+熱溶芝士熱狗 套餐由於有位,所以我係間鋪頭食,好食的,不過有點失望,因為我最想食的熱溶芝士吾熱,一點都吾溶,係偏硬身的,芝士味都有,不過同我想像的不一樣,食吾到肉醬味,失望啊,另外叫左個自選的熱狗匈牙利熱狗腸+熱溶芝士 熱狗 套餐,由於芝士都係吾熱吾溶,所以都係普通熱狗,吾吸引,失望失望,套餐會跟薯條同汽水薯條反而吾錯,幾好食,為左熱溶芝士而食,結果失望了,

間店得5個位,如果要係間店食,就要等下啦,

終於到熱狗啦,可以自選配料,可以選他們推薦的套餐,

叫左個推薦的餐
牛仔腸+肉醬+熱溶芝士熱狗 套餐
由於有位,所以我係間鋪頭食,

另外叫左個自選的熱狗
匈牙利熱狗腸+熱溶芝士 熱狗 套餐,
由於芝士都係吾熱吾溶,所以都係普通熱狗,吾吸引,失望失望,

套餐會跟薯條同汽水
薯條反而吾錯,幾好食,
為左熱溶芝士而食,結果失望了,
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)