2016-03-15 332 views
平時放假,總喜歡到尖沙咀湊熱鬧,最近發現了這間位於赫德道4號 THE HART 3樓的「伊賀」任燒任食。我們選擇了8:00:10:00的時段$258/位(未加一),店員很好,預先為我們安排了一些刺身船,讓我們可以邊等邊食。刺身以三文魚非常好吃,魚質肥厚,入口鮮嫩。用IPAD點完野之後,首先食了兩個沙律做開胃前菜,伊賀沙律同埋蟹子沙律,個人比較喜歡伊賀沙律,上面有唔同既魚刺身切粒,伴埋沙律醬,超開胃肉類也是以牛、雞、羊、豬為主,均為新鮮,個人比較喜歡牛小排同一口牛,以放題來說,質素真的不錯,抵讚,值得無限encor,還有啖啖肉的豬頸肉,五花腩,燒好後肉汁夠多、肉味夠濃郁海鮮類都不俗,帶子和蝦都幾大隻新鮮,口感彈牙,至於多春魚,唔細條都好黐低,想反轉燒都有些難蔬菜類,菠蘿更是encore 之選。又甜又新鮮講到服務,要讚,本來我們系坐BAR 枱,經理見客人埋單,就安排我地做卡位,呢點好令到我地好窩心我鐘意酸酸甜甜既士多啤梨 為燒肉放題畫上完美句號 總結呢到既食物質素服務幾高 。食得好開心
,上面有唔同既魚刺身切粒,伴埋沙律醬,超開胃

蔬菜類,菠蘿更是encore 之選。又甜又新鮮

我鐘意酸酸甜甜既士多啤梨
伊賀沙律