我一直都好鍾意嚟「HeSheEat」,不止因為佢嘅環境舒服,每次嚟都可以好輕鬆咁體驗到美食旅程,最主要係佢哋個菜式真係好創新同好好食。食材新鮮,同埋佢哋烹調嘅技巧都好精湛,每一次都為我同朋友帶嚟一個好特別嘅午餐時光。🍽️🍵😊🥗和風大蝦牛油果沙律🥗大蝦鮮甜,牛油果綿密,同沙律一齊食,就係一個完美嘅組合!每次食都會覺得好滿足,佢嘅創新配搭已經深深吸引到我。🦐🥑💞🍱月見燒牛肉丼🍱牛肉煎到金黃色,呢個燒牛肉丼升級咗我對牛肉嘅認知。每一口都令我流連忘返,真心推薦比大家試!🥩🥚😋🥤紫薯鮮奶🥤呢款飲品非常清新有驚喜,紫薯嘅甜味同鮮奶嘅濃郁完美結合。新鮮無添加,飲完都令人有一種清新嘅感覺。🥛🍠💜🍦士多啤梨乳酪配士多啤梨雪糕焗厚鬆餅🍦非常厚切嘅鬆餅配上士多啤梨乳酪雪糕,整個搭配令人印象深刻!熱熱嘅鬆餅同凍凍嘅雪糕一齊食,簡直就係冰火兩重天嘅感覺!😍🍓🍨 如果你都想嘗試佢哋嘅創新菜式同體驗一下佢哋嘅舒適環境,就快啲去「HeSheEat」試下佢哋嘅食物啦!👍🎊🍽️
🥗和風大蝦牛油果沙律🥗
🍱月見燒牛肉丼🍱