2013-09-04 63 views
0下?!!! 相係我自己影既,食評我好比心機寫既,同埋,我得1個a/c 咋wor!!!一壽司放題個篇又BAN,虎龍放題又BAN,即係想點?!!! 你地講哂啦!!仲有,我同朋友一齊想試下玩open rice食評,日日都一齊食飯,去既地方梗係差唔多啦係唔係唔比同朋友一齊食飯先可「斟」我玩先?Open Rice係唔係比食孤獨飯既人玩既先??**要求回覆!**==============================Happy Friday去左食放題! 熱愛團購既朋友1口氣買左4張放題券,佢話平時呢間舖平時做$498,宜家團購$298,請我地去食wor~~ 間舖個位置有點「清幽」,有點難到,不過避開人來人往既鬧市,係舒服d 既~老實講,見到個門面,咁高檔... 如果唔係放題(仲要有人請),真係要諗過先入呀UFO 吊燈,每張枱上高都有,幾得意細細張、密麻麻既點餐紙,咁都幾好。坊間好多成本電話簿咁厚,又麻煩又難睇,我寧願一張睇哂一坐埋位,未點單就上左燒長腳蟹、石板燒和牛,同埋刺身拼盤真係細心,又知我地成班餓鬼,比我地邊食邊劃點餐紙 長腳蟹真係不得了! 啖啖肉!! 鹹鹹地+少少蟹味,好食! 想
係唔係唔比同朋友一齊食飯先可「斟」我玩先?
Open Rice係唔係比食孤獨飯既人玩既先??
**要求回覆!**

Happy Friday去左食放題!

UFO 吊燈,每張枱上高都有,幾得意
細細張、密麻麻既點餐紙,咁都幾好。
坊間好多成本電話簿咁厚,又麻煩又難睇,我寧願一張睇哂
入場即送系列
一坐埋位,未點單就上左燒長腳蟹、石板燒和牛,同埋刺身拼盤
真係細心,又知我地成班餓鬼,比我地邊食邊劃點餐紙

長腳蟹真係不得了! 啖啖肉!! 鹹鹹地+少少蟹味,好食! 想encore,點知話同和牛一樣,係限量送既,唔係放題包埋
和牛都好好食!! 個presentation已經靚仔,食落D 好香牛脂味,同埋林林地無筋! 一人一碟都唔嫌多
燒羊架就肥左D,個人麻麻,不過都juicy既~
燒粟米、燒雞翼都OK
日本燒餅、椰菜沙律同埋清酒煮蜆真係掂wor!! 值得推介~
絕對推介泡菜石鍋飯,細細個迷你版,幾啖完成,食到飯焦脆底,為左呢個我會再黎過!!!

茶碗蒸煮老左,不過都滑既...
甜品方面,雪糕有一黑一白揀 (雪呢拿 & 芝麻),無乜特別
最好食甜品係焦糖布甸! 超好食!!! 可惜又係每人一客
 其實我來4-5客都仲得

酒水方面,有烏龍茶、汽水同生啤揀;加錢仲有清酒放題!
不過我地無加錢,飲佢幾杯生啤,條數係返到~
Other Info. : 呢度D 待應都好後生,收碗碟都密、講野算禮貌,不過係唔熟手LOR
2013-08-30
Dining Offer