返開九龍灣食lunch.平時返工食lunch都諗唔到食咩好,有同事叫我試下megabox附近一間餐廳話裝修好靚,咁我咪跟佢地去一去到個feel好似cafe,咁就入去坐低食我叫左個🐟日式魚生飯(HK$63) 試下. 拎到黎一食,發覺d🍚飯有一粒粒硬粒,一睇d珍珠米有d白色有d透明,明顯唔同,就叫待應換過個飯侍應話淨係幫我換過d飯,自己調d魚生過去新飯,已經有d嬲..但我照ok想快d食完走過左15分鐘都未有飯黎我就提提佢.過多5分鐘終於黎左碗飯,點知一食,係熱飯..重出緊煙..🍚再叫侍應黎睇佢話魚生飯應該係咁..最後我無食到叫佢退錢我就番左office今餐飯真係好唔開心..以後唔會再黎
一去到個feel好似cafe,咁就入去坐低食
重出緊煙..🍚
今餐飯真係好唔開心..以後唔會再黎