2019-01-06 1230 views
其實不嬲都知有呢間野喺元朗一直冇食過,見開喺荃灣,加上Facebook啊x軒嘅介紹其實都有諗過會唔會係中伏,因為上次佢介紹嘅已經好伏,但係心諗冇理由爭咁遠掛不要比次機會啦!仲話有個海鮮燒肉盒送,omg都係一樣刺身只有幾款仲要好孤寒令你食到完全冇癮,不過唔緊要本身都唔新鮮所以冇所謂,只有幾款(八爪魚,三文魚,欺凌🐟,玉子,甜蝦),每人每次三款三片,但如果叫甜蝦只有一件,成件事覺得好低能,仲要真係唔新鮮,三文魚唔好食冇味道,甜蝦黑頭燒肉好老實楊屋道街市凍肉店嘅醃肉好食過佢好多,好多肉都係黑色,係雞翼正常啲,丸類冇乜選擇只有幾種,完全並唔係講個所講嘅什麼好肉,咁嘅價錢咁我都覺得合理嘅,不過好老實見到啲肉黑色就真係唔會想夾火鍋其實都係冇乜選擇有啲菜啊烏冬咁囉,見到都覺得悶盛盒笑死人呀算吧啦,幾隻死咗嘅白色🦐,牛展,切口少少嘅豬腩肉,搵個靚小小嘅盒裝住就講到好似好正咁,講真知道嘅話我寧願叫佢唔好送俾我出邊都有啦只不過係放得靚少少多咗反而仲浪費甜品好冇興趣呀忙到都嘥氣,和果子幾舊生果飲品飲品嘅種類就真係OK嘅都夠多但係我想講衛生問題影真嫲嫲,出邊嘅食物佢會放個夾喺度但係我想講幾點唔同嘅嘢都係一個夾

刺身

燒肉

火鍋
其實都係冇乜選擇有啲菜啊烏冬咁囉,見到都覺得悶

盛盒

甜品
好冇興趣呀忙到都嘥氣,和果子幾舊生果

飲品
飲品嘅種類就真係OK嘅都夠多

但係我想講衛生問題影真嫲嫲,出邊嘅食物佢會放個夾喺度但係我想講幾點唔同嘅嘢都係一個夾,我用嚟夾完螺肉又走去夾蘿蔔再同一個夾走去夾沙律,可唔可以衛生少少每一款食物放一夾喺度可以嗎?所有碗碟都好污糟有漬or水

聽到好多隔離枱嘅人都講話個廣告所講嘅嘢完全都唔一樣嘅,其實預算左嘅,但係冇諗過連56成都冇掛,有陣時我知道有啲人係佢嘅職業幫嗰間公司買廣告,冇理由話唔好食架但係可唔可以真係對啲消費者好少少講嘢中肯少少,200左右價錢我覺得OK,如果當月尾冇乜錢嘅先至會考慮,好一般