2015-04-16
本來期待咗好耐 食咗咁多重慶雞煲 係時候試新野 點知以為芝士雞煲會有拉到絲的芝士 最後只係雞有雞味 芝士有芝士味 雞無芝士味其實有咩意思 我d Fds 話comment : 佢地用左超級無敵多白洋蔥晾低 一煲 連雞味都無埋 成口都係洋蔥 洋蔥 同洋蔥我自己又覺得無所謂😛-------------------------------------好吧 食曬d雞 到打邊爐啦d邊爐料好貴 廿幾三十蚊得6條有汽油味的雞尾腸 雖然我d fds 話係煙燻味 恕我未能苟同不過d 肥牛一碟都幾多下 雖然好韌 又唔記得幾錢 我諗叫得過掛其實我都係想comment 下個芝士雞煲見咁多人都話 「 好食呀 」「好正呀」「好新奇呀」我呢次的體驗:Err...希望越大 失望越大total消費:2-3人雞煲(以下應該係半份的量)生根肥牛豬頸肉生菜娃娃菜蜂巢豆腐芝士丸雞尾腸三菇拼盤3罐可樂加埋一 $595食食下有人點麻辣雞煲 又起火又盛 都幾香 可能下次可以試 芝士我覺得反而唔駛試-_-"
我自己又覺得無所謂😛
好吧 食曬d雞 到打邊爐啦
其實我都係想comment 下個芝士雞煲
total消費:
2-3人雞煲
(以下應該係半份的量)
生根
肥牛