漢堡扒用澳洲和⽜,呈球狀,表面會舖上特製蒜片乾,可自行分成喜愛的大小,在約380度的熱石上DIY漢堡扒。套餐仲包括白飯、沙律、泡菜、麵豉湯。今次同老公叫左兩人套餐ver.4 ($366)- 菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)- 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)- 芝士泡豚丼飯- 罐裝飲品 x2自己牛肉自己煎,將啲牛肉一放到火石即時冒煙,又咋咋聲,好有氣勢,用小剷壓平,煎透兩面。雖然店方建議煎3秒,但我就再多幾秒,等牛肉更焦香。漢堡牛肉淨食油香豐腴,肉味香濃且打得鬆化。服務方面幾友善,通常店員都會問你喺咪第一次,如果第一次食,佢會講解下點玩法,同埋餐墊紙都印咗燒啲漢堡扒的方法。基本上要燒完晒一整嚿漢堡牛肉球,店員亦會主動換火石。整體而言,有得食有得玩,自己整的一定好食的,或者煎比另一半食😆拍拖幾適合去,不過店舖油煙味有少少濃烈,飲品轉咗熱蜂蜜柚子茶(+$13),西柚特飲(+$18)兩人套餐漢堡扒可轉份量(中轉大+$8)兩人套餐可以優惠價$38加小食一款

今次同老公叫左兩人套餐ver.4 ($366)

- 菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)

- 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)

- 芝士泡豚丼飯

- 罐裝飲品 x2

飲品轉咗熱蜂蜜柚子茶(+$13),西柚特飲(+$18)

兩人套餐漢堡扒可轉份量(中轉大+$8)
兩人套餐可以優惠價$38加小食一款