見今日熱熱地,度度都禁多人又唔想排隊就近近地食呢間啦。間野都靚靚地,又冇乜人。但開係呢d旺位都冇咩人其實心入面都有個譜,知咩料,所以都冇乜期望,點知差到咁🥲🥲🥲我2個人就叫左個2人餐。$178再加1個粟米湯就好似罐頭湯咁一樣味。都正常既。不過入面d雞粒就冇味。完全0味道。個蕃茄就普通出面羅宋湯咁。如果改左個湯名就十分正常既湯。😂到個飯。我叫左咖喱雞飯,d雞勁鞋。😂大大舊咁。。真係食唔落😂d飯就係珍珠米黎凍既。d雞就常温。全部野都唔會出煙😂小食個雞件真係勁出色,食完唔知食左d乜,直頭係難食。叫左2杯野飲 一杯綠茶 一杯烏龍茶。2杯都好淡。好似飲凍水咁。如果你話呢餐每人40蚊既話。我都唔會比負評。但每人要100蚊,你比d咁既質素我真係唔得囉。好似所有野我超市都執都好食過你咁。我係超市買枝茶都唔會禁淡🥲🥲🥲希望唔會有其他人同我一樣伏左。睇完呢篇野真係要諗清楚🥲

我2個人就叫左個2人餐。$178再加1
個蕃茄就普通出面羅宋湯咁。如果改左個湯名就十分正常既湯。😂

小食個雞件真係勁出色,食完唔知食左d乜,直頭係難食。

希望唔會有其他人同我一樣伏左。睇完呢篇野真係要諗清楚🥲