2018-12-19 50 views
大角咀出名多野食! 今晚同位大隻佬入左大同食韓國燒烤! 環境乾淨, 食物企理, 款式多! 前菜的壽司已很吸引, 當中的黑松露帶子卷及燒三文魚蟹子卷最好味! 玉子燒, 辣汁浸豆卜, 三文魚都是出色之選。一定要飲它的湯, 蜆肉豬骨湯, 清甜, 微辣, 香濃, 料足, 我飲了兩碗! 蕃茄泡菜湯, 美味濃郁, 完全是韓式羅宋湯的感覺, 欣賞! 肉類亦不錯! 我最推介雞肉, 龍脷柳, 牛脷, 豬仔骨及火雞腎, 汁是各具特色, 肉質嫩! 我最愛它的燒冬菇, 菇香是基本了, 重點是它的汁鎖得很靚, 而且它的秘製汁好好味! 蔬菜當中, 脆肉瓜, 青紅甜椒都是我推介! 這過之後, 還有冷熱甜品供選擇! 飲品方便都要讚, 它提供多款鴻福堂小支裝飲料, 夠哂滋潤, 又唔會浪費! 最後, 我食完毫無煙味! 只因它採用類似牛油紙的東西, 不但成功去油, 也減低油煙, 這也是令人食得開心的原因! 不妨一班朋友一齊去吓! 埋單二百蚊都唔使, CP 值高架!