2025-07-12 201 views
估唔到T.O.P有個角落有間唔錯嘅餐枱!餐廳都佈置得幾靚,有啲花花,仲有個corner有唔少公仔同figure, haha!我地兩個人,叫左一個set同單點意粉,我覺得佢個set都包左唔少野,唔錯!Set Dinner $238鮮蝦柚子沙律
柚子沙律好清新,醬汁酸酸甜甜,幾開胃,份量都唔少!大蝦飽滿,正!是日餐湯:粟米忌廉
粟米忌廉湯暖笠笠上枱,湯底濃郁順滑,粟米味好甜,仲有陣奶香~白酒蜆肉扁意粉
蜆肉新鮮肥美,白酒醬汁帶點蒜香同酒香,濃郁但唔膩。我鐘意佢嘅扁意粉!彈牙又吸滿醬汁精華☺️餐飲:凍檸茶少甜少冰 正堂,仲要唔洗加錢是日精選甜品:Brownie
朱古力味濃郁,質地唔會太乾,上面嘅果仁碎加咗脆口感,甜度適中,set dinner包埋唔洗加錢好perfect!慢煮法國黃油雞(半隻) $118
黃油雞都好有驚喜!半隻雞慢煮到肉質嫩滑多汁,黃油香濃得黎唔會太重,皮仲有少少脆口,增加口感。配菜嘅菜都好新鮮👏結論🫰Set Dinner性價比高,氣氛亦唔差!🫰店員都nice我地細食所以share都夠食好味度:8.8/10

Set Dinner $238

正堂,仲要唔洗加錢

是日精選甜品:Brownie

慢煮法國黃油雞(半隻) $118

結論
🫰Set Dinner性價比高,氣氛亦唔差!
🫰店員都nice
我地細食所以share都夠食