「船皇」系泰國當地有成50間分店既過江龍船麵品牌,過左梨香港都一段時間,次次想食船麵既時候第一時間都會諗起佢😆行開附近突然又癮起,即刻入去嗦番碗麵🍜先👉🏻而家食大碗船麵🍜或精選飯,仲可以用限定優惠價+$68升級串燒放題任食60分鐘😍😍我咁食得就梗係加$升級喇😍佢有串燒雞、豬頸肉、燒菠蘿、燒粟米、娃娃菜、牛柳粒、雞軟骨、鮮菇、豬肉、雞腎⋯⋯等等可以揀最估唔到連陳皮魚蛋、豬大腸都有👍🏻都算幾多選擇❤️燒陳皮魚蛋真係好出色😋佢-串既size唔會好大,我呢d様樣都想試但又食唔哂咁多就最岩😂所以我幾乎每款都試勻哂😆值得-讚係我落單落左幾多串,上枱就有幾多串,上菜速度仲幾快👍🏻👍🏻呢間野呢個價錢真心幾抵食,-個人食飯都可以試到好多款唔同既嘢,真係選擇困難症人士嘅福音😂😂聽講佢仲全新推出咗潮式牛腩船麵,等我下次過嚟再試埋先😍🚢船皇📍銅鑼灣謝斐道526號地舖港鐵銅鑼灣站D4出口,步行約2分鐘#香港探店 #香港美食 #香港打卡 #船皇 #船麵 #Torcharm#銅鑼灣美食 食#泰國菜 #泰國餐廳推薦

行開附近突然又癮起,即刻入去嗦番碗麵🍜先

我咁食得就梗係加$升級喇😍

最估唔到連陳皮魚蛋、豬大腸都有👍🏻

都算幾多選擇❤️

聽講佢仲全新推出咗潮式牛腩船麵,等我下次過嚟再試埋先😍

🚢船皇

📍銅鑼灣謝斐道526號地舖