2021-10-14 101 views
男朋友話入到元朗食餐好嘅,我哋就揀咗神石燒的日本A5 佐賀和牛二人前❣️成個餐包左A5佐賀黑毛和牛,美國極黑豚,美洲頂級厚切牛脷,美國黑安格斯牛膈肌,北海道珍寶帶子同埋日式炸蕃薯條!座位前有調味料可以自行調配。店內近廚房嘅位置,有一個自助區,可以喺嗰度拎到湯,沙律,飯,餐具等。🌟A5佐賀黑毛和牛入口即溶,超驚喜!CP值極高!和牛油花均勻,燒之前用附上的脂肪搽均石面,兩面輕輕燒一燒已經可以食得。一啖一塊,入口多汁有油香但唔會好油膩,食完仲想食!🌟美國黑安格斯牛膈肌都非常出色。不但牛味重,肉嫩多汁!厚的口感一樣出色!🌟美國極黑豚足磅厚身,豬肉本身有輕輕燒過,店員建議我們先把肉切細,再放上鐵板燒,肉會更容易熟透!豬肉入口肉味濃郁,鮮嫩多汁,唔會好韌!另一樣令我驚喜嘅係,蕃薯條都好好食!蕃薯條比一般嘅薯條健康。香脆而又帶少少甜味,愈食愈想食,停唔倒口,送酒一流!❤️😆

座位前有調味料可以自行調配。

🌟A5佐賀黑毛和牛
入口即溶,超驚喜!CP值極高!

🌟美國黑安格斯牛膈肌都非常出色。
不但牛味重,肉嫩多汁!厚的口感一樣出色!

另一樣令我驚喜嘅係,蕃薯條都好好食!