2021-10-26 238 views
星期六同女朋友拍完拖,由於琴日食完啲重口味野,我地都心有靈犀地想食翻清淡少少。所以好有默契咁去左我地經常去嘅立鮨。雖然呢到要企係到食,但可以用到好親民嘅價格食到高檔嘅食材,絕對係出得廳堂又錫住銀包!大吞拿魚腩壽司:極之肥美,入口即溶,油脂十足,一口下去,我地每人都忍唔住再點多幾件!鰻魚壽司:真係可一可再,單睇厚度就可以想像放入口中嘅滿足感,加上舊鰻魚仲多過飯,食呢舊仲爽過吃一碗鰻魚飯。三文魚籽軍艦:都算係賣點,滿到跌出軍艦外面🤤 一啖啪落去,三文魚籽係口中爆開的感覺,超級滿足!店面麻雀雖小,但五臟俱全,雖然係企係到食但是一啲都唔覺得擁擠,茶水醬油位置都整齊擺放,俾我哋可以好好享受一下立食文化。‼️推薦必吃單品1⃣️火炙大吞拿魚腩海苔壽司2⃣️鰻魚壽司3⃣️三文魚籽軍艦而家消費滿 $500仲會 有$100優惠啊!

大吞拿魚腩壽司

三文魚籽軍艦

‼️推薦必吃單品
1⃣️火炙大吞拿魚腩海苔壽司
2⃣️鰻魚壽司
3⃣️三文魚籽軍艦

而家消費滿 $500仲會 有$100優惠啊!
2021-10-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
大吞拿魚腩壽司
三文魚籽軍艦