2018-04-18 440 views
有日同朋友仔出去銅鑼灣行街,醒起好耐冇去過登龍街搵嘢食,所以就去行個圈睇吓有咩新餐廳。見到呢間餐廳樓下有個姐姐派傳單,見到傳單上面嘅相好吸引,決定上去食下先!我就叫咗個海鮮丼定食。有少少前菜同沙律。跟住就到主角海鮮飯上場,刺身都相當豐富,有牡丹蝦,八爪魚,吞拿魚,帶子同海膽。各款刺身都相當唔錯,最有驚喜嘅就係牡丹蝦同海膽,十分鮮甜,都相當有份量。而朋友就叫咗個燒銀鱈魚定食。除咗主角銀鱈魚之外,仲有幾串串燒,有秋葵,豚肉,翠玉瓜,雞翼,小甜薯。唯一美中不足嘅就係銀鱈魚份量相對比較少,唔係好夠喉。喺銅鑼灣血拼過後食到一餐味道唔錯嘅日本餐都相當滿足啊。

我就叫咗個海鮮丼定食。有少少前菜同沙律。

喺銅鑼灣血拼過後食到一餐味道唔錯嘅日本餐都相當滿足啊。
2018-04-05
Type of Meal