2021-11-14
🦋🦋 每次入出嚟石門按摩都會幫襯一間咖啡店嘅因為嘢食同飲品質素都好高店舖細細正在為止都幾多亦都唔貴所以成日幫襯好鍾意飲佢哋嘅特色咖啡全部都係喺出面未見過嘅 覺得有得意之餘亦都好 有質素 同大家報告下啦💗蒲燒鰻魚滑蛋飯 原條鰻魚想加上畫蛋飯量非常之多非常飽肚同埋沙律做配菜係 好有營養豐富嘅一餐💗未來肉醬意粉 食落同普通意粉一模一樣味肉質都好鮮嫩 意粉夠曬大分量好多真係好好味 完全食唔出係植物肉非常健康💗Tiramisu coffee💗 完全係驚喜之作呀上面係一層提拉米蘇下面係咖啡飲落去兩個味道都有非常之特別 好似食咗個甜品咁樣真係好正💗Beecomb coffee 呢個亦都係我嘅最愛咖啡可以到入去熱奶裏面跟住加上新鮮嘅澳洲蜂蜜連蜂巢鴨真係好養生呀好抗氧化物令到個咖啡甜甜地嘅味都好夾#COTI #COFFEETIME #西式餐廳 #沙田 #觀塘 #咖啡 #必食之選💥餐廳資料餐廳:Coti地址:沙田石門安群街1號京瑞廣場2期2樓228A號舖Openrice:https://bit.ly/2T4vZ7E
💥餐廳資料
餐廳:Coti