2005-09-01 3 views
哇~ 睇左openrice都有1段時間, 個網真係好好, d食家俾左好多有用意見, 1定要讚讚今晚俾大朋友無啦啦叫左出去食甜品, 佢唔知o係邊度發現呢間舖呢, 到達只是8點多入面只有幾個客人(仲早嘛), 地方光潔, 沒有松記般擠, 老闆唔似係港人, 非常好客=] 好落力介紹, 於是我地2人就叫左*木糠布甸($28)*南瓜露($16)*chinese芝士多($15)~木糠布甸分左4層, 用1個中高杯盛著, 不是太甜, 大朋友10分欣賞, 不過不失~南瓜露有好多西米, 唔甜架, 佢好重南瓜味, 自己好鍾意南瓜, 但係呢款不太合自己好味, 可能鍾意甜既多D~chinese芝士多!!!不得了!!!真的很好吃耶!! 厚厚多士熱辣辣, 外脆內軟, 唔多覺有芝士, 因為有陣好熟悉的腐乳味!! 同多士出奇地夾, 真係好好味...好好味...好特別呢埋單$59, chinese芝士多挽回很多分數, 其他如蜜西售28元不是便宜, 沒有太多中式糖水(我最好糊類), 來這兒就嚐嚐新口味了好開心能再這兒發表意見呢, 希望能夠為大家提供1點微少意見=D

*木糠布甸($28)
*南瓜露($16)
*chinese芝士多($15)
好特別呢