Chilllllll住享受隱世西班牙菜 summerhotLevel 12025-12-09 Follow Chill有溫度高質素西班牙餐廳!正當我想搵飯食就即刻搜尋OpenRice就見到呢間幾有特色的西班牙菜,超乎我想像的驚喜首先真係要值得讚賞同事好nice殷勤用心解釋,餐牌裏面限定套餐西班乳豬(1/4隻)加配新鮮水果有汽白酒 HK$388店長推介:~鮮帶子薄切魚子Salad半個 HK$128本身帶子同三文魚子已經好夾,再加埋檸檬汁及青瓜粒蘋果粒混合嘅汁更加錦上添花精彩新鮮甜品我就揀咗一個比較特別啲嘅檸檬雪葩配上有汽白酒,好似重新感,令到成餐飯嘅油膩消失咗Chill有溫度高質素西班牙餐廳! 正當我想搵飯食就即刻搜尋OpenRice就見到呢間幾有特色的西班牙菜,超乎我想像的驚喜 首先真係要值得讚賞同事好nice殷勤用心解釋,餐牌裏面限定套餐 西班乳豬(1/4隻) 加配 新鮮水果有汽白酒 HK$388 店長推介:~ 鮮帶子薄切魚子Salad半個 HK$128 本身帶子同三文魚子已經好夾,再加埋檸檬汁及青瓜粒蘋果粒混合嘅汁更加錦上添花精彩新鮮 甜品我就揀咗一個比較特別啲嘅檸檬雪葩 配上有汽白酒,好似重新感,令到成餐飯嘅油膩消失咗 #佐敦 #西班牙菜 $300The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShareChilllllll住享受隱世西班牙菜 HARA https://s.openrice.com/QrKT0o8TV00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene4ValueRecommended Dishes西班牙菜/西餐$300Date of Visit2025-12-08Dining MethodDine InSpending Per Head$300 (Dinner)CelebrationChristmas