2019-06-30 17 views
星期六晚太和收工同個同事搵地方食晚餐,之前行過見呢間新開串燒酒屋環境幾好,睇個門面都覺得值得入去試下好彩啱啱有張枱,入去之後睇下menu,選擇都多,海鮮、各式雞牛羊串燒等等,於是叫左幾樣野兩個人share住食一黎到先食個一口和牛,廢話都要講句牛有牛味,肉質鮮嫩口感自然好,回味中~跟住就雞髀肉串,同埋鹽燒雞軟骨串,過下口癮,夠惹味就得啦!另外叫左玉子燒,我同事話鐘意呢個喎,味道的確唔錯的~然後有個燒雞翼,原來無骨的,易入口,食得好方便~加埋個韭菜燒,係街食飯都食番d菜,就算係食串燒...食完第一浸,開左個胃就再叫多d啦先黎個白鱔串,最重要係燒到個皮脆曬,正!值得一提既就係佢個茄子燒,原條茄子,真係夠曬料~賣相已經唔錯,仲燒得幾惹味添~其實食完個茄子都夠飽了,但我個大食同事仲未夠喉,最尾叫多個蔥燒扇貝,每人兩隻啱啱好啦!最後一路嘆住野飲,一路睇住個大電視,吹下水真係chill,滿足

跟住就雞髀肉串,同埋鹽燒雞軟骨串,過下口癮,夠惹味就得啦!
另外叫左玉子燒,我同事話鐘意呢個喎,味道的確唔錯的~
然後有個燒雞翼,原來無骨的,易入口,食得好方便~
加埋個韭菜燒,係街食飯都食番d菜,就算係食串燒...

食完第一浸,開左個胃就再叫多d啦

先黎個白鱔串,最重要係燒到個皮脆曬,正!
值得一提既就係佢個茄子燒,原條茄子,真係夠曬料~
賣相已經唔錯,仲燒得幾惹味添~

2019-06-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)