2021-09-05 112 views
Hello大家好耐冇見🥲因為前排太懶無po食評😆😆今日同朋友去咗呢間到而家都長期排隊嘅主打黑白嘅Cafe🖤🤍今日星期六排咗差唔多40分鐘有位😥外面位置都好曬🥵🥵裝修都唔錯,位置之間唔會太迫今次叫咗兩樣主打🤍竹炭糯米窩夫🧇$98hkd 因為加咗糯米所以食起嚟煙煙韌韌😁唔錯!而且感覺比起平時窩夫快飽好多🤣至於自家製牛奶雪條反而冇乜驚喜🤔😥好似牛奶忌廉擺咗入冰格雪硬咗嘅感覺,不過可能溶咗啲嚟食,食起嚟好似cream,同隔離嘅忌廉味道好相似🤣不過不失 雜莓🍓🫐全部都好酸,可能想中和返啲冇咁甜。🥚雞蛋布甸配House expresso ☕️$60hkd 雞蛋布甸入口creamy及滑,朋友話蛋味唔夠出,可以再濃啲😆 焦糖布甸🍮同expresso 味道好夾,不過我開頭食落嘅感覺好似我喺日本7–11買嘅布甸差唔多味🤣🙈所以大家都係好食嘅😝📍 Contrast (長沙灣)長沙灣福榮街512-518號依時大廈地舖
Hello大家好耐冇見🥲
裝修都唔錯,位置之間唔會太迫
今次叫咗兩樣主打🤍竹炭糯米窩夫🧇$98hkd

因為加咗糯米所以食起嚟煙煙韌韌😁唔錯!
雜莓🍓🫐全部都好酸,可能想中和返啲冇咁甜。

🥚雞蛋布甸配House expresso ☕️$60hkd

所以大家都係好食嘅😝

📍 Contrast (長沙灣)
長沙灣福榮街512-518號依時大廈地舖
2021-09-04
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$110 (Tea)