講到香港壽喜燒廚師發板,不得不提人氣店「すき焼 森」,難book程度5星😏最好提早1-2個月book (📝每一個月嘅1號會開放下一個月嘅booking)佢位於中環,有3間分店,全部長期爆滿。牛嘅質素有保證,唔係得個樣,食完好滿足!ꞋꞌꞋꞌꞋꞌଘ Sukiyaki Set (牛) $730 ▸ 8/10ଘ 牛舌 +$100套餐包前菜、茶碗蒸、甜品款式會不定時轉換主食有日本直送野菜、牛、御飯 仲可以追加牛舌~ 主角牛肉係黎自日本A4近江和牛 有肉眼*1 西冷*1 牛肩肉*2塊每塊油脂分布平均 入口即化~食嘅次序都有講究 由牛肉濃度輕食到濃食完真係會覺得有些少膩全過程都由廚師席前烹煮 簡單介紹食材及食法中途唔會打擾你同友人傾計 不過我個人都係有啲唔慣有個人係隔離有少少唔自在🤣不過整體用餐體驗良好係香港黎講食壽喜燒 呢間性價比幾高👍🏻

ꞋꞌꞋꞌꞋꞌ
ଘ 牛舌 +$100
套餐包前菜、茶碗蒸、甜品
款式會不定時轉換
主食有日本直送野菜、牛、御飯
仲可以追加牛舌~

主角牛肉係黎自日本A4近江和牛
有肉眼*1 西冷*1 牛肩肉*2塊
每塊油脂分布平均 入口即化~
食嘅次序都有講究 由牛肉濃度輕食到濃
食完真係會覺得有些少膩