2021-09-12 213 views
早陣子同兩位朋友去試呢間新餐廳的午餐,抱住很大期望,因為本身非常喜歡意大利餐又喜歡日本菜!失望位:1。本身勁宣傳嘅soba消失於menu上。。。我朋友特登為這道菜而來的。。。2。我哋三個嘅坐嘅枱為位成間餐廳嘅中間位,近工作人員嘅工作枱,係!係非常近個工作枱嘅關係,成餐飯d工作人員喺我身邊穿插N次,佢哋又行得好近我又鬼死咁快,非常非常騷擾,試問邊個想成日呼吸到佢地扯嘅風?!Fine dining? 佢哋行嘅速度似快餐,一d都唔fine唔relax! 3。魚生飯好細碗好一般。Pasta ok嘅,甜品個軟雪糕都ok 但整體體驗係超級失望!請記住人均七百蚊一個lunch係五星級酒店餐廳價錢,咁嘅服務真係好好好好失望!

失望位:

3。魚生飯好細碗好一般。