2017-02-02 824 views
一行8人去完Visit諗住係銅鑼灣附近搵下好野食,睇完評分決定試下呢間火山燒。其實環境唔錯既,食物種類算多,肉類新鮮,但最大問題就係個燒爐!餐廳職員話用300度高溫燒烤,但就唔明白點解一塊薄切牛肉都用左10分鐘先開始變色,而其他厚身肉類、海鮮仲大問題,30分鐘有多都唔識熟!我地一行8人先後問職員點解決爐火問題,但職員只解釋每枱都係甘燒無問題,更有職員攞探溫槍進行所謂溫度測試,到最後當然解決唔到啦!遇著爐火問題,推廣3小時任食都無補於事,串燒最緊要係個火,食物質素都係其次,而家連個火都處理唔好,唔需要再講咩質疑好與差!一行8人完全食唔飽,又夠鐘交枱,成肚怨氣!唔會再幫襯,每人$320,甘既服務甘既食物我覺得完全唔值!希望呢間餐廳作出改善。

2017-02-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)