2017-05-03 65 views
每次同fd 食dinner 最糾結就係5 知去邊間餐廳食,我個fd 話有間餐廳裹面有機打,又有玩具收藏品睇。以我記憶當中,真係從未見過有呢種餐廳,所以我2話不說就跟左朋友去。一入去餐廳就比眼前既玩具同漫畫吸引住。gundam 同鋼煉係兒時既回憶。晚餐方面,我同朋友叫左米蘭肉醬蕃茄千層面,意大利香炸龍利柳配意粉同西班牙茄汁磨菇煙肉意粉。炸龍利柳超脆 同平時食既炸野5同,我掛住食,5記得問waitress而我最中意係千層面,d 汁好惹味,d 面又5會太淋。我d 朋友都推介呢個。前菜就係芝士蒜蓉包+凍吞拿魚長通粉(配粟米+沙律醬) 芝士蒜蓉包我都係第一次食,配搭好得意,個包又好脆。我加左15蚊要左杯特飲(冰涼天地) 裹面有薄荷,忌廉,雪糕,啫喱仔同雪碧。杯野好好飲,啫喱仔好有咬口。鐘意薄荷既人必點。另外加左28蚊同fd share 左個心太軟。

一入去餐廳就比眼前既玩具同漫畫吸引住。

gundam 同鋼煉係兒時既回憶。

同平時食既炸野5同,我掛住食,5記得問waitress

另外加左28蚊同fd share 左個心太軟。

• 心太軟
  • 冰涼天地