牛大人銅鑼灣分店d職員態度十分無禮貌、討厭、黑人憎,上星期六中午去銅鑼灣分店果時首先有個吾戴眼鏡黑色頭髮偏瘦男職員,我只是問左3個問題,佢就已經好吾耐煩,系答完我問題後就大大聲用好串的語氣不停重複講「小姐甘請問仲有咩問題啊?我真系十分極度樂意去解答你問題wo,你甘多問題你仲有無野問啊?」之後另一個姓黃做收銀的女職員仲過份,無啦啦食左一個鐘就比張單我,話仲話5分鐘就截單,仲要我即刻比卡佢埋單,甘我果時食緊野,我就話比5分鐘時間我落左單先,之後我再check你地張單條數同比信用卡。佢就已經好無禮貌甘不停chur我話「我系要你宜家埋左單先,你等間再落單啦」我就話甘我咪無時間落單? 在我堅持要先落單下,佢行開左一分鐘,之後又反左黎,再催我比卡佢埋單,我就問可吾可以用1張信用卡用一張單1次過去碌2張枱金額(因為限聚令2人一檯我地3個人變左要分2張單),個女職員是但敷衍我話無問題,一轉頭反黎系見到張單分開左2張,問佢佢又話系做吾到,最後理都吾理我走左去。湯底太淡,完全飲不出是什麼味道,似水一般,吃火鍋湯底很重要,但我點了2個不同的湯底,但2個湯底味道一樣淡,可以說是無味,而且疑似用同一湯底,因為吃

湯底太淡,完全飲不出是什麼味道,似水一般,吃火鍋湯底很重要,但我點了2個不同的湯底,但2個湯底味道一樣淡,可以說是無味,而且疑似用同一湯底,因為吃不出2個湯底有什麼分別。牛肉不知是否因為雪了太久,很重的冷藏味,佳寶的肥牛都比它更有牛味。
而醉雞煮完後一點醉雞味都沒有,其實未煮前聞一聞已不太覺有酒的味。

其實鹽酥雞同炸物都太鹹,下了太多調味料,
而丸類方面,沒什麼驚喜,都是普普通通。

最後仲衰,1個鐘頭30分鐘果下即刻叫人起身走,仲企系我隔離果到準備將垃圾桶放系我張枱到,我食緊餃子,你咪比我食埋先吾得ga?搞到我好似系呃飲呃食吾比錢要趕我走甘,食飯食到受哂你地牛大人班態度差劣職員氣仲要比人當正囚犯甘看待,真心無下次! 想去牛大人食ge人去下openrice望下有好多投訴職員態度差兼好準時一去1小時30分鐘就要人即刻起身走,理得你仲食緊舊牛肉,都要你即刻走!