(Non-member)
2005-12-07 8 views
因早前試過香棘屋的$100set, 當中有四款食物: 前菜x2, 主菜及甜品, 份量同質素都唔錯, 又抵, 就試同group既其他食店.天與地一向都唔係平, 諗住咁抵就去試. 未食先激氣...1. 問我地是否非吸煙區, 我地話係, 佢跟住就安排我地坐響一對吸緊煙既情侶隔離! 我問個waiter點解, 佢先話有位就轉比我地. 咁就唔好問啦!2. 叫先有東亞promotion果個menu來, 我地點了其中一個set, 再叫佢比杯茶, 佢指住個menu話: 茶響呢度(示意要比錢叫先有) 我再問, 咁比杯水我啦, 佢又指住個menu話: 水響呢度, 冇禮貌之餘好mean, 連水都唔比杯人飲, 我地唔會比佢得請, 於是咩飲品都唔叫3. 得三款食物(1)縮水牛展, 仲要得8超薄片(2)迷你式下午茶小童份量脆皮素鵝, 但個九唔搭八既汁就好大碟(3) 超酸黑醋排骨(係得骨, 得個炸粉同骨)埋單居然仲要比前菜錢$10, 另叫既白飯又$10再加一, $100餐要$132埋單兼兩個人都唔覺得食左d咩, 唔想減價大可以唔參與呢優惠, 做得咁衰咁小家只會做壞自己個名, 大家記住唔好幫襯佢!

天與地一向都唔係平, 諗住咁抵就去試. 未食先激氣...