2013-05-11 46 views
好日都唔打一次評論,估唔到今次會係嬲到要上泥打!本人唔係經常去食,不過今次之後就唔會再有下次今日入到元朗,特登過泥食,但係就大失所望.唔係食物有問題,而係店員態度有問題當我地落完單,叫左個B仔之後,有位帶頭箍嘅呀姐叫我地掉去隔離台,話因為後面有一大班人,咁我地就掉過去啦,掉位OK絕冇問題但之後發生嘅事,我就的確忍唔落喇...當我地一路等~等~等~等左差唔多4,5個字眼見其他比我地遲泥嘅人都已經有得食,我地仲未有就吹一吹個頭箍呀姐,佢第一句係話"冇收到單WO,邊個幫你落嫁?!"真係想問一句,乜而家出街食野要認住邊個落單嘅咩?我地本身以為係佢落就話係佢,點知,佢睇一睇張單之後就語氣超差話"都唔係我落,D字都唔係我D字~"然後佢就大叫,問企係廚房出面個呀姐個到有冇單答案竟然係冇,頭箍呀姐冇向我地解釋番件事,只係係到同我地再三強調D字唔係佢寫,其實我地唔需要知D字係咪你嘅,剩係想知發生咩事..企係廚房兩個呀姐睇睇下,先發覺兜野送左去原本我地座個到,姐係個一大班人到但個台D人本身好似冇叫B仔,唔知點解可以照食當時嬲到震,另一個呀姐話即刻整番,但確實唔想睇住張單D字再等到天都黑埋先食到呢兜極品,只
好日都唔打一次評論,估唔到今次會係到要上泥打!
本人唔係經常去食,不過今次之後就唔會再有下次

今日入到元朗,特登過泥食,但係就大失所望.
唔係食物有問題,而係店員態度有問題

話因為後面有一大班人,咁我地就掉過去啦,掉位OK絕冇問題
但之後發生嘅事,我就的確忍唔落喇...

當我地一路等~等~等~等左差唔多4,5個字
眼見其他比我地遲泥嘅人都已經有得食,我地仲未有
真係想問一句,乜而家出街食野要認住邊個落單嘅咩?
我地本身以為係佢落就話係佢,
然後佢就大叫,問企係廚房出面個呀姐個到有冇單
答案竟然係冇,頭箍呀姐冇向我地解釋番件事,
但個台D人本身好似冇叫B仔,唔知點解可以照食

當時嬲到震,另一個呀姐話即刻整番,
但確實唔想睇住張單D字再等到天都黑埋先食到呢兜極品,只好走人.

其實我知道呢間甜品店好出名,唔休做,
但係要有好店員先會令客人食得舒服,
否則食物再平再抵,
都只會令一D同樣重視店員質素嘅客人向食店SAY NO.

最後我地企係佳記門口向B仔永別,
然後再向對面間FAN HAU甜品進發