2019-02-25 113 views
平時日本放題都食得多,今次諗住試吓最新嘅串燒放題。原來發現觀塘嘅串燒放題都幾得意:就咁放啲串燒個爐度就搞掂,所以就試吓啦。我哋去嗰陣係七點半,嗰陣時間唔算太多人,我哋好快就入咗去。一入到去見到有三個鉗,工作人員話俾我哋知兩個係熟嘅一個係生肉嘅,地方乾淨連啲餐具都好乾淨。而且個爐隔離仲會有唔同嘅配料-最啱食羊肉姐孜然粉都有。真係好正!我哋一月到就係一大個串燒櫃,乜嘢肉類都有- 有牛肉,豬肉,雞肉同埋羊肉添。蔬菜方面都有鮑魚菇,翠玉瓜,冬菇等等。就算係一隻肉都有幾種味道嘅方式,真係可以話包羅萬有。最重要嘅係連我哋最鍾意食嘅燒棉花糖都有,我哋真係攞到好興奮🥰攞完串燒返埋位之後,就可以開始燒啦。工作人員若果好心見到我哋移得太過邊邊位,滴咗啲油落執邊,我驚我地個爐會出油煙都幫我地整返好啲串燒,超級細心。個爐最特別嘅係,個串燒自己會識轉㗎,所以唔使反泥反去。如果肚餓而啲串燒未燒好,咁我哋就去咗佢個冷盤部-有三文魚沙律, 雞尾酒蝦snacks,自由沙津,其他熟嘅食物雞翼,芝士焗生蠔,焗青口,焗魚等等既正野,一定唔會餓親。如果想如果想食菜嘅仲有芝士焗西蘭花同椰菜花🥦,食串燒都可以好健康。如果唔係既,仲

燒雞翼
芝士焗生蠔

如果唔係既,仲可以叫唔同嘅pasta同炒飯。真係咩都有得食❤️❤️

你食到咁上下都飽晒啦,最後尾個Facebook會送糖水食tim! 食埋個雪糕真係完美嘅句號❤️❤️

如果平時覺得日本放題真係好悶咁一定要試吓呢個串燒放題啦🤤
芝士焗生蠔