2022-08-28 493 views
知道有間新開嘅湖境餐廳,剛好有時間來吃個late lunch 一間好似温室嘅玻璃小屋,入內環境採天然光,好舒服但可惜有一枱係右邊高談闊論,有3個女士係左邊走黎走去影相,變成好嘈好壞氣氛近窗湖邊只有幾張枱,聽到話預約至9月中,但我由2點入內至3點離開,一張枱都未有人坐,只有3位女士輪流不斷自己拎住杯飲品走去借枱影相,其實我都想,但真心面皮吾夠厚食物質素中上,但以這個價錢比較,係同區都可以食到更好嘅,所以價錢放左係有個靚湖境上豬扒肉質厚實,但吾算太乾,有肉味,但比較欣賞個伴菜 baby corn 脆脆甜甜。卡邦尼意大利麵 中規中矩,沒有驚喜。午餐 2選1, parma ham melon or pumpkin soup個人比較欣賞個湯, 好creamy 餐飲 只有coffee or tea咖啡好難飲整體覺得,如果閒日又預約到窗邊嘅枱,都值得去,但不包會有係走黎走去嘻嘻哈哈不停影相嘅人🤣🤣🤣

一間好似温室嘅玻璃小屋,入內環境採天然光,好舒服

卡邦尼意大利麵 中規中矩,沒有驚喜。

個人比較欣賞個湯, 好creamy

餐飲 只有coffee or tea
咖啡好難飲