2023-06-01
朋友一直都知道我好想食黑樺牛今次難得終於有時間可以約去食!好好彩去到仲有每日限量供應嘅北海道豆乳玫瑰芝士鍋🥰🥰🥰🥹≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣#HK_gfoodie尖沙咀食好西#Hk_gfoodiein油尖旺≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣餐廳係一間Service Apartment嘅樓下所以都比較新淨同靚行入去lift撳一字就會到🤍我哋揀左熊本A5黑樺和牛火鍋放題 + $108海鮮放題同北海道豆乳玫瑰芝士鍋≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣熊本A5黑樺和牛火鍋放題|北海道豆乳玫瑰芝士鍋|北海道豆乳玫瑰芝士鍋勁靚勁打卡able!!!但記得要把握時間影相😆一開始會先送上✨黑樺牧場精選層架✨之後會有QR Code可以揀火鍋配料,有好多種食品可以揀!我哋將所有牛都試左一次💗肉質香之外油花都好夠🥹鐘意食A5和牛嘅朋友一定要黎食~除左牛牛之外都仲有豚肉同雞肉等選擇🤍醉玫瑰五花同梅花肉真係大推,玫瑰味係咬開嗰度不停散發出黎🌹✨日本直送牡蠣及北海道大元貝✨海鮮放題海鮮好新鮮而且有專人幫手計時同開殼,完全
今次難得終於有時間可以約去食!
好好彩去到仲有每日限量供應嘅北海道豆乳玫瑰芝士鍋🥰🥰🥰🥹
我哋揀左熊本A5黑樺和牛火鍋放題 + $108海鮮放題
同北海道豆乳玫瑰芝士鍋
熊本A5黑樺和牛火鍋放題|北海道豆乳玫瑰芝士鍋|
✨日本直送牡蠣及北海道大元貝✨海鮮放題
海鮮好新鮮而且有專人幫手計時同開殼,完全唔洗怕會過熟,而且唔洗自己動手就有得食💓海鮮好新鮮,可以加$108試試!
除左罐裝飲品之外仲有冷泡茶、沙冰同好多款雪糕🤍
另外仲有生啤放題/&清酒放題可以加🤍
牛肉肉質真係好好,而且店員好熱心幫助
好開心終於食到🤍店入面唔算好大但坐得好舒服
推薦大家要嘅話可以訂枱先就會有入座禮物🤍
黑樺牛 (尖沙咀)
地址:尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓