2025-01-01
一到冬天梗係要打邊爐暖暖身🔥!火鍋店有好多選擇,我嘅Top One一定係牛大人🐮!環境闊落又企理,同埋啲食材真係好Okay🫶🏻,可以食到回本唔肉赤😌。今次嗌咗牛大人慶祝5周年推出嘅新套餐!🌟 120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題正價$488 (💡7:30前離座 $448) 周未假日另+$10💛 送 澳洲M9和牛牛丸每位2粒💛 送 海鮮拼盤及任食鮑魚主打🐄日本黑毛A4+和牛,入口即溶!呢個Set仲有日本黑毛豬🐖,唔同部位嘅雞、牛、豬肉。不過識食一定係隊和牛,只要食夠2盤肉就已經回到本㗎喇🤘🏻🤘🏻。油花平均,肉質好細嫩,好好味🤤!新登場秋冬限定🔥:胡椒豬肚雞湯底我唔係好食得辣,呢款微微辣辣哋就啱晒我。湯底入面真係有雞脾、雞胸,豬肚都有好多嚿,成件事好滋補養生又暖笠笠🥰!『鮑魚三吃』🦪 有俾到驚喜我!( 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚 )3款都整得好入味,好爽口一啲都唔韌✨,最正係有得任食。附送嘅海鮮拼盤都唔錯🦞🦪,有扇貝、鮑魚、龍蝦仔,仲有生蠔,份量唔少又幾新鮮。🍺 追加左杯『鬼佬涼茶』 $58係本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品,好易入口、唔太澀。如果嗌兩杯就可以參加拼音挑戰,
💛 送 澳洲M9和牛牛丸每位2粒
💛 送 海鮮拼盤及任食鮑魚
新登場秋冬限定🔥:胡椒豬肚雞湯底
『鮑魚三吃』🦪 有俾到驚喜我!
( 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚 )
3款都整得好入味,好爽口一啲都唔韌✨,最正係有得任食。
係本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品,好易入口、唔太澀。如果嗌兩杯就可以參加拼音挑戰,成功嘅話就有買1送1優惠。
放題當然仲有台式小食、台式飲品同雪糕,MÖVENPICK都係任食🍨。Hidden著數仲有「金鑽鳳梨椰奶西」,只要Like佢哋社交平台 Page,同店員落單就送一杯畀你🧋。
記得嗌埋個鴨屎香檸檬茶,好飲✨!