今日去咗九龍灣的牛涮鍋,有 72 折 愛爾蘭 究極牛胸腹午餐放題,第一次食這間牛涮鍋, 感覺非常好, 餐廳地方寬敞,而且牛肉的質素都好好。我們叫了 濃湯 沙嗲和濃湯豚骨,湯底都可以的,牛肉,豚肉和雞肉,仲有一些食物,都是用 QR Code 落 order, 上菜 速度都好快,其他菜和丸等等都在外面,自己取的。仲有沙律和 咖哩牛肉飯,都可以自取。有汽水提供,但是由汽水機按出,仲有 咖啡,和雪糕提供,但雪糕 一般。總括這間食店,有 72 折,可以試吓,如果無折,就未必來食,因為外面自取的食物種類少,而且 QR Code 落單的食物, 有些都 售罄, 冇有提供。
仲有沙律和 咖哩牛肉飯,都可以自取。

2023-06-14
$130 (Lunch)