2016-12-17
好抵啊 食到餐好抵既lunch 好滿足haha呢間原來係日牛個集團開既燒肉鋪 唔怪得咁有良心!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lunch有得叫set 而家仲有85折!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!無叫燒肉 叫左個溫玉盛岡冷麵配豆腐(65蚊)同帶子蝦石頭鍋飯(79蚊) 出面個自助台有生既南瓜,粟米(好快無哂 轉左做秋葵),冬菇,茄子 比你拎返去燒 燒南瓜真係勁勁勁勁勁好味!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!仲有可以任拎韓式前菜好似泡菜,醋青瓜,蘿蔔,芽菜 兩款沙律菜,車厘茄,粟米 白飯 一d細細碗既烏冬(好快無哂無refill) 牛肉湯(唔油不過好甜 好似壽喜燒湯底既淡味版)原本見佢張相冷麵湯底係紅色好似好辣咁 於是問佢可唔可以少辣 之後佢上果陣將泡菜分開左上 勁細心!!!!!果時先知原來係用泡菜做湯底haha 無落泡菜就係一碗水冷麵 超鍾意食水冷麵隻麵!!!!!!!!有一塊叉燒 麵既份量好多 麵質煙煙unun真係好好味!!!!!!!!!!!!!!!!好正想食好耐!!!!!!!!! 配菜舊豆腐都係好少辣醬 可能見我個麵嗌少辣
原本見佢張相冷麵湯底係紅色好似好辣咁 於是問佢可唔可以少辣 之後佢上果陣將泡菜分開左上 勁細心!!!!!果時先知原來係用泡菜做湯底haha 無落泡菜就係一碗水冷麵 超鍾意食水冷麵隻麵!!!!!!!!有一塊叉燒 麵既份量好多 麵質煙煙unun真係好好味!!!!!!!!!!!!!!!!好正想食好耐!!!!!!!!! 配菜舊豆腐都係好少辣醬 可能見我個麵嗌少辣 真係好細心!!!!!浸左落湯仲好味 不過走果陣發覺佢比漏左隻蛋haha
石頭鍋飯都好足料!!!!!有4隻帶子4隻蝦 d蝦仁好大粒 d飯粒粒分明好夠味!!!!!!!!!!勁好味 好有水準 想食石頭鍋飯好耐!!!!!!!!!
食哂d飯食哂d麵 之後都燒左一陣南瓜先走 因為燒南瓜真係好好味 外脆內軟又甜 好味過好多甜品
佢同日牛都係同集團 都係有良心到爆 lunch又唔限時又任食 都唔知做少幾多轉生意!!!!!!!!!!難怪咁多熟客 d侍應服務態度又係超級好又細心 又主動過黎送30蚊coupon 可以即刻用!!!!!!!!!!不過我都係用住85折優惠先 張coupon下次再用haha一定會再黎食!!!!!!!!!!兩個餐連埋加一$141 好抵
環境都好好 唔算大間 裝修好光猛 2人比左4人卡位 好寬敞 坐得勁舒服!!!!!