🌟屯門河邊🌟港鐵屯門站15分鐘路程 就咁睇好似好遠 但係沿着屯門公園旁邊行去 好舒服㗎!因為食過好多大型商場嘅連鎖店 所以想搵啲小店 又未食過嘅試吓! 將近日落時間 同朋友慢慢行過去 吸收下溫暖陽光🌞 行到過去 仲可以食到午餐Lunch set 平日食到5:00 假日就可以食到5:30!🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ 平日ge 犇道唔多人 最岩傾計😝😝 小店望出去 仲要係屯門河 都幾超chill架!🌼厚過我塊面皮漢堡 配 即炸薯條 $98- 漢堡入面有1塊厚厚嘅漢堡肉 好juicy 一d都唔乾- 入面仲有煙肉 多咗一種鹹香味道🫢🫢- 仲有沙律菜蕃茄芝士 蜜糖芥末醬!- 即炸薯條雖然勁熱氣 但係勁正喎! 仲可以免費添食炸薯條🤭🤭🌼厚燒原條鰻魚蛋卷丼飯 配 日式漬物 $98- 原條鰻魚好厚身 表面仲有三文魚籽 希靈魚沙律醬 酸酸甜甜👍🏻- 4-5件蛋卷擺咗喺鰻魚下面 蛋味好足夠!- 初初食日式漬物果陣 估緊究竟係乜嘢嚟 食食吓先知 原來係一啲蔘類 好特別!🍹🍹飲品- 睇到個Menu 同朋友揀咗一杯巨杯檸檬茶 一杯巨杯檸檬水- 心諗已經係巨杯 Menu仲寫可以免費添飲😜😳😱😜食完兩個餐 我同朋友都已經好飽
🌟屯門河邊

小店望出去 仲要係屯門河 都幾超chill架!

🌼厚過我塊面皮漢堡 配 即炸薯條 $98
- 漢堡入面有1塊厚厚嘅漢堡肉 好juicy 一d都唔乾
- 入面仲有煙肉 多咗一種鹹香味道🫢🫢
- 仲有沙律菜蕃茄芝士 蜜糖芥末醬!

🌼厚燒原條鰻魚蛋卷丼飯 配 日式漬物 $98
- 4-5件蛋卷擺咗喺鰻魚下面 蛋味好足夠!

🍹🍹飲品
- 心諗已經係巨杯 Menu仲寫可以免費添飲😜😳😱

😜食完兩個餐 我同朋友都已經好飽
免費添食薯條 免費添飲檸茶檸水 完全用唔着😂😂

2023-03-16
$100 (Tea)
  • 厚燒原條鰻魚蛋卷丼飯配日式漬物
  • 厚過我塊面皮漢堡配即炸薯條